Advertisement

Erkan Petekkaya Kerimcan Durmaz : Erkanpetekkaya Hashtag On Twitter : Kerimcan durmaz ise sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak erkan petekkaya'nın paylaşımlarına tepki gösterdi.

Erkan Petekkaya Kerimcan Durmaz : Erkanpetekkaya Hashtag On Twitter : Kerimcan durmaz ise sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak erkan petekkaya'nın paylaşımlarına tepki gösterdi.. Kırmızı oda oyuncusu erkan petekkaya, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi sonrası tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi. Erkan petekkaya'nın 'kerimcan durmaz' paylaşımını kimin sildirdiği ortaya çıktı. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Kerimcan durmaz, en iyi çıkış yapan ödülü almış ki bu çok normal. Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi paylaşması dikkatleri çekti.

Kanalınızda olmaktan utanıyorum diyen petekkaya'ya kerimcan durmaz'dan yanıt geldi. Kerimcan durmaz erkan petekkaya arasında ipler gerilmeye devam ediyor. Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde türk yargısı tarafından yargılaması. Ilk çıkardığı kliple 5 gün boyunca türkiye trendlerde 1. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Kerimcan Durmaz Dan Erkan Petekkaya Ya Yanit Global Bursa
Kerimcan Durmaz Dan Erkan Petekkaya Ya Yanit Global Bursa from www.globalbursa.com
Kırmızı oda dizisinde rol alan erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan müzik töreninde cinsel organını gösterdiği gerekçe hakkında dava açılan kerimcan durmaz'a dün akşam tv8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde 'en i̇yi çıkış' ödülü peşimde şarkısıyla kerimcan durmaz'a verildi. Kerimcan'ın daha önce çıkan uçakta cinsel organını gösterdiği iddialarından girip, acun ilıcalı'ya kadar herkese sinirini kustu. Kanalınızda olmaktan utanıyorum diyen petekkaya, daha sonra bu paylaşımını sildi. Kerimcan durmaz, en iyi çıkış yapan ödülü almış ki bu çok normal. Erkan petekkaya, kerimcan'a, penisini gösterdiği için böyle konuşmuş. Sözleriyle tepki toplayan petekkaya'ya bir eleştiri de hürriyet yazarı ertuğrul özkök'ten geldi. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Kırmızı odada sadi karakterine hayat veren erkan petekkaya kerimcan durmaz'ın tv8 ekranlarında ödül almasına büyük tepki.

Kerimcan durmaz, en iyi çıkış yapan ödülü almış ki bu çok normal.

Kerimcan durmaz ise erkan petekkaya'ya yölme tepki gösterdi: Paylaşımı sabah hemen silen petekkaya, henüz bir açıklama yapmadı. Oyuncu erkan petekkaya, geçtiğimiz hafta tv8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verildiğin görünce instagram hesabından kanal sahibi acun ilıcalı'ya sert ifadelerle bulunmuştu. Erkan petekkaya, kerimcan'a, penisini gösterdiği için böyle konuşmuş. Kanalınızda olmaktan utanıyorum diyen petekkaya'ya kerimcan durmaz'dan yanıt geldi. Tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesi üzerine kanalın patronu acun ilıcalı'ya yuh diyen erkan petekkaya, yine tv8'de yayınlanan kırmızı oda dizisindeki rolüne veda etti. Sinan akçıl geçen hafta kendisinin de i̇rem derici'yle en iyi düet ödülünü aldığı bir ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verilmesini ağır sözlerle eleştiren ünlü aktör erkan petekkaya'yla arasındaki sohbeti aktardı. Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde türk yargısı tarafından yargılaması. Kırmızı oda oyuncusu erkan petekkaya, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi sonrası tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi. Kerimcan durmaz ise instagram hesabından yaptığı açıklamayla 'kimsenin yapacağım işleri karalamasına müsaade etmeyeceğim' diyerek yasal haklarını. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Kerimcan durmaz'ın tv8'deki müzik ödülleri töreninde ödül almasına kızarak çok ağır eleştirilerde bulunan erkan petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulunarak, yaşananların acun ilıcalı'nın suçu olduğunu ifade ederek, sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Sinan akçıl geçen hafta kendisinin de i̇rem derici'yle en iyi düet ödülünü aldığı bir ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verilmesini ağır sözlerle eleştiren ünlü aktör erkan petekkaya'yla arasındaki sohbeti aktardı. Kırmızı oda oyuncusu erkan petekkaya, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi sonrası tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi. Kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Kerimcan durmaz'ın bir uçaktaki müstehcen görüntüleri zamanında gündeme gelmiş ve insanların büyük tepkisini toplamıştı. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi.

Erkan Petekkaya Ya Olay Kerimcan Durmaz Yaniti Sen Uzvunu Cirilciplak Internet Haber
Erkan Petekkaya Ya Olay Kerimcan Durmaz Yaniti Sen Uzvunu Cirilciplak Internet Haber from i.internethaber.com
Kırmızı odada sadi karakterine hayat veren erkan petekkaya kerimcan durmaz'ın tv8 ekranlarında ödül almasına büyük tepki. Sosyal medya fenomenliğinden şarkıcılığa adım atan kerimcan durmaz, tv8'de yayınlanan müzik töreninde ödül alması sonrası utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan diyerek tepki gösteren oyuncu erkan petekkaya'ya yanıt verdi. Kerimcan durmaz ise erkan petekkaya'ya yölme tepki gösterdi: Tv8 ekranlarında yayınlanan kırmızı oda dizisinde rol alan oyuncu erkan petekkaya, kanalda yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'a ödül verildiğini görmesi üzerine adeta deliye döndü. Sözleriyle tepki toplayan petekkaya'ya bir eleştiri de hürriyet yazarı ertuğrul özkök'ten geldi. Sinan akçıl geçen hafta kendisinin de i̇rem derici'yle en iyi düet ödülünü aldığı bir ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verilmesini ağır sözlerle eleştiren ünlü aktör erkan petekkaya'yla arasındaki sohbeti aktardı. Kerimcan'ın daha önce çıkan uçakta cinsel organını gösterdiği iddialarından girip, acun ilıcalı'ya kadar herkese sinirini kustu. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde türk yargısı tarafından yargılaması.

Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Tv8'de yayınlanan ödül töreninde kerimcan durmaz da ödül tv8'de kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterine hayat veren petekkaya'nın sözleri durmaz'ı sinirlendirdi ve durmaz da sosyal medya. Sinan akçıl geçen hafta kendisinin de i̇rem derici'yle en iyi düet ödülünü aldığı bir ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verilmesini ağır sözlerle eleştiren ünlü aktör erkan petekkaya'yla arasındaki sohbeti aktardı. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Tarafımı da dahil ederek acun ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesi üzerine kanalın patronu acun ilıcalı'ya yuh diyen erkan petekkaya, yine tv8'de yayınlanan kırmızı oda dizisindeki rolüne veda etti. Kerimcan durmaz ise erkan petekkaya'ya yölme tepki gösterdi: Erkan petekkaya'nın kerimcan durmaz üzerinden acun ilıcalı'ya da gönderme yaparak yayınladığı sosyal medya paylaşımına ilişkin yorumlar gündemden düşmüyor. Kırmızı oda oyuncusu erkan petekkaya, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi sonrası tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi. Durmaz, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Kerimcan durmaz kendisine tepki gösteren erkan petekkaya'yı dava edeceğini açıkladı. Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi paylaşması dikkatleri çekti. Erkan petekkaya, acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında öyle bir açıklama yaptı ki görenler adeta şok oldu! Paylaşımı sabah hemen silen petekkaya, henüz bir açıklama yapmadı.

Tarafımı da dahil ederek acun ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Oyuncu erkan petekkaya, geçtiğimiz hafta tv8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verildiğin görünce instagram hesabından kanal sahibi acun ilıcalı'ya sert ifadelerle bulunmuştu. Başarılı oyuncu erkan petekkaya, uzun bir süredir kırmızı oda dizisinde sadi karakterini. Birbirinden ünlü isimlerin ödül aldığı geceye erkan petekkaya yorumu gündem oldu. Kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Erkan Petekkaya Ya Olay Kerimcan Durmaz Yaniti Sen Uzvunu Cirilciplak Internet Haber
Erkan Petekkaya Ya Olay Kerimcan Durmaz Yaniti Sen Uzvunu Cirilciplak Internet Haber from i.internethaber.com
Kerimcan'ın ödül aldığını gören erkan petekkaya ise bu konudaki düşüncelerini yaptığı paylaşım ile açıkça dile getirdi. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Ilk çıkardığı kliple 5 gün boyunca türkiye trendlerde 1. Kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Kerimcan durmaz'ın bir uçaktaki müstehcen görüntüleri zamanında gündeme gelmiş ve insanların büyük tepkisini toplamıştı. Erkan petekkaya'nın 'kerimcan durmaz' paylaşımını kimin sildirdiği ortaya çıktı. Sosyal medya fenomenliğinden şarkıcılığa adım atan kerimcan durmaz, tv8'de yayınlanan müzik töreninde ödül alması sonrası utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan diyerek tepki gösteren oyuncu erkan petekkaya'ya yanıt verdi. Durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Sözleriyle tepki toplayan petekkaya'ya bir eleştiri de hürriyet yazarı ertuğrul özkök'ten geldi.

Kerimcan durmaz ise instagram hesabından yaptığı açıklamayla 'kimsenin yapacağım işleri karalamasına müsaade etmeyeceğim' diyerek yasal haklarını. Kerimcan durmaz kendisine tepki gösteren erkan petekkaya'yı dava edeceğini açıkladı. Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi paylaşması dikkatleri çekti. Kırmızı oda oyuncusu erkan petekkaya, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi sonrası tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi. Bu olaya hatırlatma yapan erkan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sinan akçıl geçen hafta kendisinin de i̇rem derici'yle en iyi düet ödülünü aldığı bir ödül töreninde kerimcan durmaz'a ödül verilmesini ağır sözlerle eleştiren ünlü aktör erkan petekkaya'yla arasındaki sohbeti aktardı. Kerimcan durmaz'ın tv8'deki müzik ödülleri töreninde ödül almasına kızarak çok ağır eleştirilerde bulunan erkan petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulunarak, yaşananların acun ilıcalı'nın suçu olduğunu ifade ederek, sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim dedi. Erkan petekkaya'nın paylaşımlarının ardından kerimcan durmaz'dan da açıklama geldi. Kerimcan durmaz ise sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak erkan petekkaya'nın paylaşımlarına tepki gösterdi. Kerimcan durmaz, en iyi çıkış yapan ödülü almış ki bu çok normal. Kerimcan durmaz'ın bir uçaktaki müstehcen görüntüleri zamanında gündeme gelmiş ve insanların büyük tepkisini toplamıştı. Erkan petekkaya'nın 'kerimcan durmaz' paylaşımını kimin sildirdiği ortaya çıktı.

Kerimcan durmaz ise instagram hesabından yaptığı açıklamayla 'kimsenin yapacağım işleri karalamasına müsaade etmeyeceğim' diyerek yasal haklarını erkan petekkaya. Erkan petekkaya'dan acun'a kerimcan durmaz tepkisi.

Posting Komentar

0 Komentar